SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Idrottsklubb
Domare
Såhär jobbar vi med våra domare.

I fotbollen i allmänhet och Hittarps IK i synnerhet så spelar domarna en stor roll. 
Det är inte bara en viktig del för någon av våra ca. 700 matcher över en säsong ska flyta på utan det är också ett viktigt verktyg i vår spelarutveckling.

Att lära sig att både agera som och visa förståelse för domarna är en naturlig del av att vara fotbollsspelare och föreningsmänniska.

Våra domare tillsätts löpande under säsongen, ansvarig för detta är ungdomsansvarig i föreningen.

Det året man fyller 15 har vi ett nära obligatoriskt domaruppdrag under en säsong, tillsammans med dessa så tillsätts matcherna med domare som önskar fortsätta döma. Vi tillsätter i princip alltid två domare till varje match, detta för att underlätta för domarna och undvika att matchen skall stå utan domare. 

Tillsättningen av domarna är klara under veckan innan matchen startar. Namn och nummer till ansvariga domare till varje match finns att hämta i kalendern på hemsidan om man söker på datumet för matchen. Bra att ta kontakt med domaren innan matchen och även uppmuntra och ge feedback efter matchen. Domarna behöver stöttning och uppmuntran i sin ledarskapsutbildning!

Vi har en förhoppning om att våra ledare agerar bollplank till våra domare och hjälper dem med att öka både engagemang och intresse för ledarskap och även att fortsätta domarkarriären vidare!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
HIK Ungdom, 25/08 12:50 
HIK Ungdom, 08/08 15:38 
HIK Ungdom, 09/07 09:54 
HIK Ungdom, 13/06 16:21 
HIK Ungdom, 07/06 07:34 
 
Huvudpartners