SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Idrottsklubb
Välkommen till Hittarps IK:s ungdomslag
 
Du kan välja vilket lag du vill komma till genom att trycka på våra lag högst upp på sidan. Här kan du följa lagens egna nyheter, kalendrar, bilder och mycket mer!
 
För nyheter om klubben, övriga sektioner, vårt sponsorsammanhang samt våra representationslag hänvisar vi gladeligen till vår föreningssida:
 
För mer info är ni mer än välkomna att kontakta vår sportchef:
 
Sandra Wuopio
 
Beställningar pop-up store
2022-08-25 12:50

För alla er som beställt kläder i den pop-up store vi hade i våras så har vi fått besked från Sport Design Sweden att leveranser ska ske nästa vecka till er. 

Vi välkomnar Fredrik Dupont som ny klubbchef i Hittarps IK
2022-08-08 19:01

Fredrik är väl bekant i föreningen då han varit en del av styrelsen de senaste två och ett halvt åren och även är ledare för pojkar födda 2011. Han kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på Nestlé.

 

Jörgen Olsson, styrelseordförande:

 

”Vi är glada att Fredrik valt att tacka ja till rollen och leda klubben framåt. Hans långa erfarenhet av föreningsliv och marknadsrelaterade roller i yrkeskarriären är en bra kombination och vi ser fram emot att Fredrik tar vid och utvecklar vårt arbete ytterligare. Fredrik känner föreningen och är väl insatt i vårt arbete genom sin roll i styrelsen och sitt ideella engagemang som ledare.”

 

Fredrik Dupont om att tillträda rollen som klubbchef:

 

”Jag ser verkligen fram emot att komma in och arbeta operativt i föreningen. Jag har följt det strategiska arbetet från styrelsehåll de senaste åren och känner mig redo för att gå in och ta det operativa ansvaret för verksamheten. Vi står på en stabil plattform och jag är nyfiken på alla de möjligheter vi har framför oss att fortsätta att utveckla vår verksamhet och skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla barn och ungdomar som vill vara en del av Hittarps IK.”

 

Fredrik tillträder sin tjänst senast 3 oktober.

 

VÄLKOMMEN FREDRIK!

En intensiv helg - stort tack!
2022-08-08 15:38

Stort tack till alla som var med och såg till att de 156 matcher som genomfördes på Laröds IP blev en succé! Alla ni som ansvarat för kiosken, städat toaletter, varit matchvärdar - eller bara varit och hejat - stort TACK för er insats! 

Matchens förening - biljettlänk
2022-07-09 09:54

På måndag är Hittarps IK matchens förening när HIF möter Djurgården. Det innebär bl.a. att lag från oss kommer att vara inmarschbarn och flaggbärare.

 

Som en del av "Matchens förening" finns det även möjlighet för alla medlemmar att köpa biljetter till matchen för 50kr/st. Biljetter kan köpas på nedan länk:

 

Biljetter HIF-Djurgårdens IF

Kallelse till extra årsmöte
2022-06-13 16:21

Styrelsen i Hittarps IK kallar härmed medlemmarna i föreningen till extra årsmöte. Det extra årsmötet hålls i klubblokalen på Laröds IP tisdagen 28 juni, 17:00 – 17:30.

 

Det extra årsmötet ska besluta huruvida FC Rosengård 1917 ska överta Hittarp IK:s plats i högsta serien i futsal, RFL, till kommande säsong. Spelarna välkomnas därefter till Malmö och FC Rosengård för att på så sätt göra det möjligt för laget att fortsätta tro på sina drömmar och ta nästa kliv i sin utveckling. Med detta beslut kommer Hittarps IK inte att ha något futsallag i seriespel den kommande säsongen. För att detta beslut ska kunna verkställas begär Svenska Fotbollförbundet att föreningen utlyser ett extra årsmöte. 

 

Svensk futsal är i ett starkt tillväxtskede och för att tävla i högsta serien krävs ett allt större engagemang. Inte minst gäller detta för lag på damsidan och från Skåne med många långa bortaresor.

 

Hittarps IK är en stor breddförening med fokus på ungdomsverksamheten. Med sina 1,350 medlemmar, är föreningen en av Skånes allra största på fotbollssidan. Föreningens verksamhet bygger på principen så många som möjligt – så länge som möjligt, där man sätter människan först och fokus är att utbilda och utveckla alla barn och ungdomar både på och utanför plan.

 

FC Rosengård är en fotbollsförening från Malmö med bland annat Sveriges bästa damlag och en stor breddverksamhet. Klubben lägger lika mycket kraft och resurser på sina sociala verksamheter med fokus på jämlikhet, inkludering, ledarskap, arbetsmarknad och utbildning, som på sina sportsliga verksamheter. FC Rosengård har länge bedrivit så väl elit- som breddverksamhet inom fotboll. Tidigare i år kvalificerade sig föreningens herrlag i futsal till högsta ligan i Sverige, Svenska Futsalligan. 

 

Föreningarna vill nu ingå samarbete runt futsalverksamheterna för att skapa utvecklande miljöer för så väl bredd- som elitverksamheterna. Hittarps damlag har under flera år coachats av Carlos Olave, som också länge varit engagerad i FC Rosengårds futsalverksamhet. Carlos Olave kommer fortsätta som huvudtränare. 

 

Vid extra årsmöte får endast den eller de frågor som angetts i förslaget till föredragningslista behandlas.


Förslag till föredragningslista
1. Mötet öppnas
2. Fastställande av röstlängd för mötet
3. Val av ordförande och sekreterare för mötet
4. Val av protokolljusterare och rösträknare
5. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt
6. Fastställande av föredragningslista
7. Beslut om övertagande av Hittarp IK:s damlag i futsal
8. Mötet avslutas

Nyheter från våra lag
 
Huvudpartners