Välkommen till Hittarps IK:s ungdomslag

Du kan välja vilket lag du vill komma till genom att trycka på våra lag högst upp på sidan. Här kan du följa lagens egna nyheter, kalendrar, bilder och mycket mer!

För nyheter om klubben, övriga sektioner, vårt sponsorsammanhang samt våra representationslag hänvisar vi gladeligen till vår föreningssida:

För mer info är ni mer än välkomna att kontakta vår ungdomsansvarige:

Mattias Hallberg
mattias.hallberg@hittarpsik.se
Äntligen vår på Laröds IP
2018-04-18 16:25
Vår i Helsingborg och äntligen drar utomhussäsongen igång. Laröds IP blir då äntligen en vibrerande, pulserande mötesplats, vilket vi älskar.
Det kan däremot vara i sin ordning att påminna alla härliga besökare om vad som gäller på vår idrottsplats.
Vi ses på IP, äntligen :)

Missa inte morgondagens inskrivning med Hittarps IK
2018-04-06 12:26
Äntligen är kulan i luften och i morgon rivstartar vi utomhussäsongen med vår årliga inskrivning, då flickor och pojkar födda 2013 och äldre hälsas varmt välkomna till denna flärdfulla del av Hittarps IK.

Vi drar igång 09:00 uppe på Laröds IP och vårt damlag underhåller alla barn på multisportarenan samtidigt som vi presenterar Hittarps IK i samlingsrummet. Därefter skriver vi in alla små stjärnskott och delar ut en give away.

Varmt välkomna, vi ses på IP!

//..Hittarps IK
Missa inte Intersport-dagen - SISTA dagen idag!
2018-04-05 14:07
Vårsäsongen är enstaka dagar bort och tillsammans med Intersport bjuder vi nu in alla HIK:are till våra föreningsdagar i deras butik på Väla.
30% på alla fotbollsskor och 25% på resterande sortiment i butiken på Väla eller Intersport.se är generöst tilltaget och öppnar upp för möjligheten att ekipera sig ordentligt inför säsongen.

För att ta del av detta erbjudande visar du upp denna inbjudan, som ni hittar via våra sociala medier, alternativt använder nedan kod på deras hemsida:
9982017112727

Ni är väl också medlemmar i Club Intersport och har kopplat ert medlemskap till Hittarps IK?
Om inte rekommenderar vi detta stark då ni presenteras för förmånliga erbjudanden väl värda att kika lite extra på. Skulle detta locka hänvisar vi till nedan länk:

//..Heja Hittarp❤️🖤
Äntligen Inskrivning med Hittarps IK
2018-03-05 16:29

Lördagen den 7/4 rivstartar vi vårsäsongen med årets inskrivning på fotbollssidan, då vi hälsar flickor och pojkar födda 2013 och äldre varmt välkomna till vår kamratklubb på norr.

09:00 drar vi igång spektaklet i samlingslokalen på Laröds IP och i sedvanlig ordning presenterar vi först klubben för alla föräldrar, samtidigt som barnen underhålls av Hittarps IK:s seniorspelare. Därefter skriver vi in alla våra nya stjärnskott samtidigt som vi delar ut en give away att ta med sig hem!

Alla fotbollstörstande små stjärnskott ska känna sig varmt välkomna till Hittarps IK, och känner ni någon som kan tänkas vara intresserad får ni gladeligen vidarebefordra denna information.

Missa inte lördagens utomhusavslutning med Hittarps IK
2017-10-16 16:50
På lördag är det dags för den årliga ungdomsavslutningen med Hittarps IK, där vi samlar våra ungdomslag inne på A-plan för att visa vår uppskattning samt tacka för ytterligare en härligt genomförd säsong med vår Kamratklubb.

10:00 drar det igång och vi hoppas på stor uppslutning med föräldrar och andra anhöriga, som samlas på bortre långsidans läktare till A-planen samtidigt som alla barn och ledare intar A-planens gröna gräs. Där delar vi ut medaljer till samtliga barn och vi hoppas att alla lag från 14 år och neråt närvarar så att vi kan visa hela vidden av vår digra verksamhet på fotbollssidan.

Med det hälsar vi er varmt välkomna på lördag, vi syns på Laröds IP!

F06-07, 16/10 15:30
F06-07, 15/10 14:08