SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Idrottsklubb
Ungdomsledarforum

Bakgrund

 

Vår verksamhet är i behov av stort ideellt engagemang i form av föräldraledare. Därför är det med stor respekt och tacksamhet vi gladeligen konstaterar att över 120 ledare varje vecka tar på sig HIK-tröjan och tjänstgör som ledare för våra över 1,250 aktiva barn och ungdomar i klubben. 

 

En väl fungerande ungdomsverksamhet är beroende av mångas frivilliga insats och engagemang. UFU vill försöka främja och samordna dessa krafter. Uppgifter och ansvar ska självklart fördelas bland ledare, föräldrar och inte minst sportkontoret som är en viktig servicefunktion för ungdomssidan, speciellt administrativt.

 

Syfte

 

Ungdomsledarforum ska främja erfarenhetsutbyte och säkerställa regelbundna informationsträffar för ansvariga ledare. Syftet med UFU är att vara en brygga mellan Sportkontor och ledare och därmed leda och driva arbetet inom föreningen för ungdomssektionen.

 

Huvuduppgifter är att:

 

•       Vara ett ”bollplank” och språkrör för våra ungdomsledare mot sportkontor och styrelse

•       Arbeta med utvecklingsfrågor inom föreningen för ungdomssektionen

•       Främja samarbete och erfarenhetsutbyte samt resursfördelning mellan våra ledare och lag

•       Verka för att vi lever efter våra policys och riktlinjer samt vår utbildningsplan - Fotbollsresan

•       Fastställa en Årsagenda för ungdomsverksamheten inför varje år

•       Genomföra ungdomsledarmöte under året med tydlig agenda baserat på var i årshjulet vi befinner oss

 
Huvudpartners