SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Idrottsklubb
Bokning av HIK-bussen
HIK-bussen
HIK-bussen kan bokas för bortamatcher eller vid övriga tillfällen där transportmedel behövs. Bussen bokas via Sportkontoret, antingen genom att besöka, ringa eller maila någon på Sportkontoret. Då får man också information om hur man får tillgång till nycklarna. 

Bussen får användas i den mån den är tillgänglig. Driftskostnaderna i form av bensin står varje lag själv för. Bussen ska lämnas fulltankad när man lämnar tillbaka den, görs inte detta debiteras lagkassan 1,000kr. 
Bokning av klubbstugan

Alla medlemmar har möjlighet att boka klubbstugan för privata aktiviteter, t.ex. barnkalas, i den mån den är ledig och inga matcher pågår där kiosken är öppen. Lokalen är möjlig att boka fram till kl. 01:00.


De som hyr stugan är ansvariga för att städa den både invändigt, och vid behov utvändigt, kasta sopor, samt lämna den i det skick som den var vid mottagandet. 


Att boka klubbstugan kostar 500kr men är gratis för ledare förutsatt att medlemsavgiften är betald.


Det går även bra att boka klubbstugan som icke medlem men då gäller andra priser. Kontakta Sportkontoret med förfrågan.


Vid bokning eller frågor kontakta sportkontor@hittarpsik.se

 
Huvudpartners