SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Idrottsklubb
FOTBOLL UNGDOM - F05
Sommaravslutning för löpträningen
2015-06-05 10:31
Glassen smakar extra gott när man tränat hårt hela våren....
Igår var det F05s sista löpträningen inför sommaruppehållet. Vädret var verkligen på vår sida och avslutningsglassen (som har varit moroten från tidigt i våras) kunde avnjutas i solskenet. 

Måste få passa på att berömma våra härliga tjejer - vilken grym inställning de har!! Vi har setts (nästan...) varje torsdag i ur och skur/blåst och sol men alltid med ett stort leende på allas läppar - både innan och efter träningen. Och som de har utvecklats både inom löpningen och konditionen. Detta syns också tydligt på hur de nu orkar spela andra halvlek på samma fina sätt som första :-)) En ytterligare positiv "spinn-off" är också att lagkänslan stärks lite extra när man gör andra saker ihop än att spela fotboll.

Vill avsluta med ett rikta ett ENORMT STORT TACK till Anette, Ingela och Sofia som sprungit med och coachat våra tjejer under våren!! Ni har gjort en fantastisk insats! 

/Cecilia

 
Huvudpartners