Är det någon som vill börja spela med oss så är välkommen. Kontakta någon av ledarna för mer information

Lördagar 9.55-11.35 Maria Park

Träningsmatch och lagaktivitet Malmö FF- BK Häcken
2021-11-20 21:01

Säsongens första träningsmatch inför 2022 avklarad ✅

Malmö FF stod för motståndet och vi hade emellan åt många fina passningskombinationer. Vinst med 4-1, men vi behöver fortsätta att utveckla passningsspelet och rörligheten. Dessutom måste vi bli mer aggressiva i försvarspel, men vårt försvarsspel var dock stabilt idag vilket resulterar i att vi bara släpper in ett mål. Målvakterna behövde inte göra så jätte mycket, men i de situationerna gjorde de det riktigt bra. Alla 3 målvakter fick även speltid idag.

Alla i laget gör bra ifrån sig idag, men ett litet plus till Emma Palmér som gör en riktigt bra match och är alltid rätt i sin position. Freja Fineman, liverpoolsupporten gör också väldigt fint ifrån sig när hon stod i mål i första halvlek.
Sonja Hildemar Lindberg och Speedy Gonzalez gjorde vars 2 mål idag också.

Efter matchen gick vi vidare för att kolla på allsvenska matchen Malmö FF-Bk Häcken. Vi fick känna på den härliga stämningen på Bengt Madsen Stadion då slutresultatet blev 2-2.

En riktigt rolig dag då alla tjejer och ledare har kul tillsammans!❤️🖤🤍 Forza HIK!

Helgens Matcher!
2021-09-19 20:08

MFF:

Tuff förlust mot Malmö på bortaplan igår.

Vi var på plats på Malmös konstgräsplan och var redo för match. Trots det vinner de med 5-1 när vi inte riktigt ger allt och går in i närkamperna som dem gör. Målet görs av Selma Gonzalez.

Nu tar vi denna matchen som en läxa inför kommande matcher.

Dagens målgörare:
Selma Gonzalez

Matchens lirare: Selma Levin

JIF:

Dagens match mot Jonstorp blev mer spännande än förväntat.

Bollarna skickades fram och tillbaka i princip hela tiden då det var mycket tjongande. De gör 1-0, men vi deppar inte för det. Sonja går in och gör mål med vänstran vilket betydde att vi var med i matchen igen.

Vi lyckas hålla detta resultatet hela matchen och nu ser vi fram emot träningarna i veckan.

Dagens målgörare: Sonja Hildemar Lindberg

Matchens lirare: Freja Fineman (gk)

Tack för bra matcher, Malmö och Jonstorp!

Helgens Matcher
2021-09-07 07:25

Fc Champions

Bra spelad match i fredags av oss mot Fc Champions på bortaplan i Malmö.

I fredagens match stod Fc Champions för motståndet. Ett tufft och bra lag. Vi gör det dock bra när vi får igång bra passningsspel och får in 1-0 av Selma Gonzalez. Detta lyckas vi hålla i resten av matchen.

Härlig vinst då vi tar med oss allt bra vi gjort hem till Helsingborg.

Höganäs BK

I söndags spelade vi match mot Höganäs Bk. Ett tufft lag med många bra och snabba spelare som vi vet är bra.Vi var inte riktigt med på tårna i början och det stod 0-0 ett bra tag. Däremot gör Thyra Lennemark ett fint mål vilket då gör det till ledning.

Dock är de mer taggade än oss vilket resulterar i att de gör 1-1 och därefter gör vår Linnea Cederström ett jätte fint mål. 2-1 och vi fortsätter spela. De gör därefter 2 mål vilket gör att det står 2-3 till bortalaget.

Däremot är vi mer taggade än någonsin och gör 2 mål direkt. Sedan är andra halvlek slut. Tredje halvlek inleds med ett läckert skott från Alicia Björkqvist. Ledning med 5-3.Sedan i slutet slår Selma Gonzalez in bollen super fint in i mitten där Sonja Hildemar Lindberg finns. Hon slår in den rakt i målet och det gör resultatet till 6-3 som också är slutresultatet.

Thyra Lennemark

Linnea Cederström

Leia Arleklo

Alicia Björkqvist

Sonja Hildemar Lindberg

Matchens lirare: Emma Ellerth

Bra spelat tjejer! Nu kör vi 3 träningar i veckan och därefter match mot Åhus.

Tack för två bra matcher, Fc Champions och Höganäs BK!

2021-08-15 14:02

Hik-Mff

Härlig vinst mot Malmö FF på laröds ip.

I början av matchen var vi lite så kallade ringrostiga. Vi var inte på tårna och ingen hade riktigt ork. Däremot gör Hildemar 1-0 och vi fortsätter därefter på det spåret.

I andra halvlek briljerade vi. Vi fick igång snacket ännu bättre, rullade boll och fick igång mycket bra spel.

Det leder till att vi gör 3 mål med hjälp av Sonjas 2 långskott + Speedy Gonzalez stenhårda skott i krysset.

Freja Fineman, Liverpool supportern gjorde ett snyggt mål i sista halvlek då Selma Gonzalez slog in den i mitten och Freja bara kunde lägga in den snyggt i målet.
Dock i slutet var de mer på tårna än oss vilken då gjorde att de reducerade till 5-2.

En bra match då vi peppar igång positivt och spelar bra fotboll.

Gårdagens målgörare:
Sonja Hildemar Lindberg (3)
Freja Fineman

Matchens lirare: Sonja Hildemar Lindberg

Hik-Jif

En mycket bra spelad match idag mot Jonstorp på laröds ips b-plan.

Vi fick igång vårt passningsspel precis som vi snackat om. Vi började om många gånger och passade runt i backlinjen vilket resulterade i att de blev trötta och vi utnyttjade det genom att göra snabba uppspel till mittfältare och anfallare.

Speedy Gonzalez gjorde 2 fina mål då hon var taggad idag. Även Ebba-Kajsa Skeppargård och Thyra Lennemark gjorde varsitt mål som var helt perfekta satta i målet. Sonja Hildemar Lindberg pangade in totalt 6 mål i nätet varav det var mycket fina assister till de målen. Dessutom fick vi mål pågrund av 2 styckna självmål från hörnorna.

Totalt gjorde vi alltså 12 mål och höll nollan på grund av vår grymma målis Freja Fineman. Dessutom spelade vi riktigt bra och fick igång grymt bra spel.