Välkommen till Hittarps IK:s ungdomslag

Du kan välja vilket lag du vill komma till genom att trycka på våra lag högst upp på sidan. Här kan du följa lagens egna nyheter, kalendrar, bilder och mycket mer!

För nyheter om klubben, övriga sektioner, vårt sponsorsammanhang samt våra representationslag hänvisar vi gladeligen till vår föreningssida:

För mer info är ni mer än välkomna att kontakta vår ungdomsansvarige:

Mattias Hallberg
mattias.hallberg@hittarpsik.se
Missa inte lördagens utomhusavslutning med Hittarps IK
2017-10-16 16:50
På lördag är det dags för den årliga ungdomsavslutningen med Hittarps IK, där vi samlar våra ungdomslag inne på A-plan för att visa vår uppskattning samt tacka för ytterligare en härligt genomförd säsong med vår Kamratklubb.

10:00 drar det igång och vi hoppas på stor uppslutning med föräldrar och andra anhöriga, som samlas på bortre långsidans läktare till A-planen samtidigt som alla barn och ledare intar A-planens gröna gräs. Där delar vi ut medaljer till samtliga barn och vi hoppas att alla lag från 14 år och neråt närvarar så att vi kan visa hela vidden av vår digra verksamhet på fotbollssidan.

Med det hälsar vi er varmt välkomna på lördag, vi syns på Laröds IP!

//..Heja Hittarp

2017-09-06 13:32
Missa inte årets HIK-dag

Äntligen Inskrivning
2017-03-06 17:41

Missa inte årets fotbollsavslutning
2016-10-11 10:49
Lördagen den 22/10, på Laröds IP:s A-plan, samlar vi i sedvanlig ordning alla våra fantastiska ungdomslag för att visa vår tacksamhet för ytterligare en väl genomförd säsong i sann HIK-anda. Strax före 10:00 samlar vi alla våra ungdomar med ledare inne på A-plan och strax därefter påbörjar vi medaljutdelningen med seniorspelare på plats. Detta beräknas pågå i cirka en timme och vi hoppas självfallet på mycket folk, i form av föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar samt andra anhöriga, som väljer att förgylla Laröds IP denna lördagsförmiddag.

Därefter samma lördag är det dags för årets Gåsaboll med Hittarps IK, tillsammans med Nordströms, och vill ni vara med och slåss om den åtråvärda gåsen är det bara att höra av sig till Mattias på klubben så informerar han vidare.

//..Heja Hittarp!!

F03, 15/10 12:16