Välkommen till Hittarps IK:s ungdomslag

Du kan välja vilket lag du vill komma till genom att trycka på våra lag högst upp på sidan. Här kan du följa lagens egna nyheter, kalendrar, bilder och mycket mer!

För nyheter om klubben, övriga sektioner, vårt sponsorsammanhang samt våra representationslag hänvisar vi gladeligen till vår föreningssida:

För mer info är ni mer än välkomna att kontakta vår ungdomsansvarige:

Mattias Hallberg
mattias.hallberg@hittarpsik.se
Äntligen Inskrivning
2017-03-06 17:41

Missa inte årets fotbollsavslutning
2016-10-11 10:49
Lördagen den 22/10, på Laröds IP:s A-plan, samlar vi i sedvanlig ordning alla våra fantastiska ungdomslag för att visa vår tacksamhet för ytterligare en väl genomförd säsong i sann HIK-anda. Strax före 10:00 samlar vi alla våra ungdomar med ledare inne på A-plan och strax därefter påbörjar vi medaljutdelningen med seniorspelare på plats. Detta beräknas pågå i cirka en timme och vi hoppas självfallet på mycket folk, i form av föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar samt andra anhöriga, som väljer att förgylla Laröds IP denna lördagsförmiddag.

Därefter samma lördag är det dags för årets Gåsaboll med Hittarps IK, tillsammans med Nordströms, och vill ni vara med och slåss om den åtråvärda gåsen är det bara att höra av sig till Mattias på klubben så informerar han vidare.

//..Heja Hittarp!!

Bli medlem i Club Intersport och stötta Hittarps IK
2016-02-02 14:56

Sedan årsskiftet är Intersport HIK:s återförsäljare av klubbprofilen och vi ser med stor tillförsikt fram emot detta samarbete. Alla parter jobbar nu gemensamt med att skapa bästa tänkbara service för Hittarps IK:s fantastiska medlemmar med ambitionen att kunna erbjuda ett så enkelt och friktionsfritt tillväggångssätt som möjligt vid beställning och utprovning av den HIK-linje som gäller för 2016.

På Intersport-butiken, som ligger under Välas tak, finns vår profil tydligt exponerat ute i butik. Här testar och beställer man också HIK-kläder, vilket personalen på Intersport är väl införstådda i.

På nedan länk blir du dessutom medlem i Club Intersport, kopplat till Hittarps IK, och tar då del av en rad fantastiska erbjudanden och förmåner samtidigt som du får bonusar av olika slag:

Tack hälsar Hittarps IK!

Kost och näring för idrottande ungdomar
2015-11-11 17:08

Jacob Gudiol har spelat i HIK:s herrlag i snart tio år och närmar sig därmed ikonstatus. Utöver detta ärofyllda tillstånd är han dessutom en katalysator inom kost- och träningslära och hans hemsida tranastyrka.se trafikeras dagligen av tusentals nyfikna människor.

Exklusivt för Hittarps IK har Jacob tagit sig tid att någorlunda kortfattat bringa förståelse för vad det innebär att äta rätt för idrottsutövande ungdomar, samt att rätt intag av näringsfylld mat också leder till bättre hälsa på sikt. Detta alster, som tydligt påvisar hur prestation ofta hänger samman med sunt leverne, kan ni ta del av här nedan.

Kost och näring för idrottande ungdomar

Att äta en bra kost är viktigt som idrottare om man vill kunna prestera på bästa möjliga nivå konsekvent. Något som däremot är än mer viktigt med en bra kosthållning är för att bibehålla en god hälsa på lång sikt och för att minska risken för övervikt både i ung ålder och under senare delar av livet.

F03, 19/08 16:17
F06-07, 18/08 10:14